• Eklandagatan 1

Sara Eriksson Är salongens älskade Ölandsflicka som alltid är glad och positiv. Gick sin utbildning på Lars Kagg och tog sin Gesäll 2008. Hösten 2016 tog hon sitt Mästarbrev. Flytten gick till Göteborg sommaren 2012. 2014 tog Sara över Klipparna, Sommaren 2018 tog hon över en lokal på södra vägen där hon öppnade en systersalong till Eklandgatan. Lilla Miranda finns med på Salongen #mirandapåklipparna. Sara Älskar att pyssla om sina kunder och shamponerar dig gärna ett par extra minuter.  
 

Andriette Foughman Börjar Jobbar hos oss den 7/10. Varmt välkommen.

Felicia Werneman är vårt senaste tillskott på Eklandagatan. Hon är förutom att hon är utbildad frisör på Svenska Frisörskolan och har gesällbrev, även utbildad florist. Felicia som ursprungligen kommer från Båstad och har bott i Zurich i två år flyttade till Göteborg 2010. Hon har jobbat som frisör i XX år och är nu ytterligare en positiv och kompetent tjej i vårt glada team.
På tisdagar kommer Felicia att jobba som frisörlärare på svenska frisörskolan, men övriga dagar finns hon hos oss.

Martin Kronbäck Martin Kronbäck vår glada barberare på Eklandagatan, bestämde sig 2017 att byta karriär från kock till barberare. Han utbildade sig på Svenska Frisörskolan. Därefter jobbade han som lärling på barbershop och blev färdig med sin barberargesäll 2019. Martin har en stor passion för hantverket och att ta fram det vackra hos varje person som sätter sig i hans stol. Hos Martin kan man slappna av och känna sig trygg hos en noggrann barberare, vare sig det gäller klippning, skäggtrimning eller rakning.

Emma Går 3:a året på Gymnasiet och behöver öva för att få kundskap. Lyxa till Fredagar med att komma och tvätta och styla håret, lägga en botten färg och låta Emma få mer kunskap och erfarenhet av vårt yrke. 
Alla behandlingar kommer att bevakas av Sara.
 
Nyhet för Klipparna på Eklandagatan är att vi erbjuder dropp in mån-lör (i mån av tid) hos våran barberare & herrfrisör Martin Kronbäck