• Eklandagatan 1

Sara Eriksson Är salongens älskade Ölandsflicka som alltid är glad och positiv. Gick sin utbildning på Lars Kagg och tog sin Gesäll 2008. Hösten 2016 tog hon sitt Mästarbrev. Flytten gick till Göteborg sommaren 2012. 2014 tog Sara över Klipparna, Sommaren 2018 tog hon över en lokal på södra vägen där hon öppnade en systersalong till Eklandgatan. Lilla Miranda finns med på Salongen #mirandapåklipparna. Sara Älskar att pyssla om sina kunder och shamponerar dig gärna ett par extra minuter.  
 

Felicia Werneman 1 Juli börjar Felicia att jobba hos oss på Klipparna. Hon har gesälbrev. Tider finns tillgängliga på våran boknings sida. 

Martin Kronbäck Är våran Barber som börjar jobba hos oss På Klipparna. Martin har gesälbrev.

Emma Går 2:a året på Gymnasiet och behöver öva för att få kund vanan. Så varför inte lyxa till Onsdagar med att komma och tvätta och styla håret, lägga en botten färg för en trevlig peng och låta Emma få mer kunskap och erfarenhet av vårt yrke. 
Alla behandlingar kommer att genomgås av Sara.
 
Nyhet för Klipparna på Eklandagatan är att vi erbjuder dropp in mån-lör (i mån av tid) hos våran barberare & herrfrisör Martin Kronbäck